• Camerabeveiliging

  Als erkend elektricien in Venlo Roermond Weert Sittard en de regio Venlo Roermond Weert Sittard kunnen wij voor u ook camerabeveiliging aanleggen. Beveiliging door middel van een camera werkt preventief tegen inbraak en vandalisme. Wilt u meer weten over de andere beveiligingsmogelijkheden die wij voor uw woning of bedrijfspand kunnen regelen?

  Wij installeren innovatieve camera-observatiesystemen. De voordelen van netwerkcamera’s zijn o.a. flexibiliteit, een hogere beeldkwaliteit en standaard UTP bekabeling met voeding vanuit het datanet (power over ethernet). Extra mogelijkheden zijn:

  Belangrijke stappen

  – Infrarood camera voor goed nachtzicht.

  – Via app live de camerabeelden bekijken (1 of 4 beelden tegelijk bekijken).

  – Via pc de camera beelden bekijken, eventueel ook op laptop als u op vakantie bent.

  – Harddisk recorder vanaf 2TB voldoende opslag is belangrijk.

  – Via app de beelden terug kijken, u ziet dan een timeline in de app waar duidelijk de bewegingen herkenbaar zijn.

  – Instellen modem of extra switch

  Waar ter wereld u zich ook bevindt u kunt altijd de camerabeelden met een internetverbinding bekijken via computer, tablet PC of smartphone. Extra toepassingsmogelijkheden zijn onder meer de deur sluiten vanuit uw luie stoel!

  hikevision-camera beveiliging venlo tegelen blerick

   

  IP camera

  Een IP camera, ook wel een netwerkcamera genoemd, is de perfecte beveiligingscamera als u zeer gedetailleerde beelden wilt hebben. IP camera’s hebben allemaal full HD-beeld. Tegenwoordig wordt veel informatie op internetopgeslagen.

  camera beveiliging

bel nu 0627273365