• Een brandmeldinstallatie is een installatie die voortdurend een pand of object controleert op het uitbreken van een brand. Deze installatie bestaat uit een aantal branddetectoren/rookmelders. Rookmelders zijn detectoren die constateren dat er in een ruimte rook of brand aanwezig is. Er bestaan ook melders die reageren op verhoging van temperatuur. Ook handmatige melders kunnen worden toegepast. Bent u op zoek naar een brandmeld systeem in Roermond Weert Maastricht Of in de omgeving van Roermond Weert Maastricht Heerlen

  Contact Hendriks de Brandmeld systeem specialist.

  Contact Hendriks via contactformulier Contactformulier

  Brandmeldsysteem Roermond Sittard Maastricht
  Brandmeldsysteem Roermond Sittard Maastricht

  Bij de zogenaamde handmelders slaat iemand alarm door een knop in te drukken, of een glaasje te breken. Deze melders zijn aangesloten op, en geven een signaal door aan de brandmeldinstallatie of alarminstallatie. Vanuit deze installaties wordt alarm geslagen. Met een slow-whoop ( luid alarm) ter plaatse. Hierdoor kunnen  mensen in veiligheid worden gesteld en kunnen maatregelen genomen worden om verdere schade te voorkomen.


  Ook voor kleinere oplossingen kunt u bij ons terecht. Voor kleine blusmiddelen: schuim- en CO2 blussers, branddekens, stand alone rookmelders, gasmelders, CO2 melders. Dit moment kan uw leven in de toekomst gered hebben!

bel nu 0627273365