• Zakelijk WiFi

  Wifi.. Dat hebben we toch?

  Wifi Meestal wel… maar is het nog van deze tijd? Er worden steeds zwaardere bestanden verstuurd. En bent u wel goed beveiligd tegen hackers? Zorgeloos draadloos, dat leveren wij met wifi service. We hebben jarenlang ervaring met het aanleggen en onderhouden van zakelijke wifi-netwerken. Binnen én buiten.

  Hendriks bied fullservice op locatie

  We bieden diverse full-service mogelijkheden voor grotere woonhuizen, bedrijf (horeca/camping/terrein), binnen en buiten antenne’s.

  In een bedrijf met meer dan drie werknemers kan de Wifi-verbinding al snel instabiel worden. Dat kan meerder oorzaken hebben, zoals overbelasting, verkeerde instellingen of een vastgelopen computer. De Wifi Specialist kan dit soort problemen voorkomen door met een afgesproken regelmaat, tegen een afgesproken tarief uw Wifi-infrastructuur te komen controleren en optimaliseren.

  Wifi Storing

  Het werkt al weer niet! Als u vaak last heeft van vertraging of storingen op uw wifi netwerk is het een goed idee om het hele netwerk eens na te laten kijken. Of u nu een acuut probleem heeft of steeds terugkerende “hikjes op de lijn”, voor alles is een oplossing. Wij bieden u graag onze wifi service aan!

  Accespoint

  Wat is Accespoint

  Een access point is een draadloos toegangspunt in een wifi netwerk. Het accesspoint is de draadloze server die de gegevens via het bedrade UTP netwerk krijgt en deze middels een antenne verzendt. Dit verzenden gaat via radio golven, de wifi technologie.Met een computer of lapotp waarin een draadloze wifi netwerkkaart is geïnstalleerd kunnen deze signalen worden opgevangen en kunt u verbinden met het netwerk. Een access point is geen router en deelt geen IP adressen uit. Er zijn wel draadloze routers, dit is een router met ingebouwd access point.

  Hendriks-elektroservice acces-point levert maximale doorvoersnelheid 
  Eigenschappen access point

  300/1500 Mbps WiFi op 2,4 en5 GHz via 802.11n
  Access point voor muur of plafond montage
  Montagebeugels en PoE voeding bijgeleverd
  Geïntegreerde  antenne en 1 x 100 Mbps LAN
  Controller software voor extra functies en centraal beheer

  Professioneel access point

  Professionele access point met snelheden tot 300Mbps op de 2,4 GHz band. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de 802.11n WiFi-standaard, waardoor vrijwel alle mobiele devices kunnen verbinden met dit access point. Dit apparaat beschikt over een 100Mbps LAN-poort en een geïntegreerde 3 dBi antenne.

  Access point voor plafond montage

  Type 2 access point heeft het beste resultaat wanneer u deze aan het plafond of muur monteert. Het access point kan via controller software worden beheerd en geïnstalleerd. Voor kantoor en bedrijven of grotere woonhuizen.

  Gratis beheersoftware

  De controller software geeft u de mogelijkheid om het access point te beheren en bijvoorbeeld een eigen captive portal te ontwikkelen. Zo kunt u vrij snel een eigen login portal maken in HTML of via PHP (via extern portal) met uw bedrijfslogo en eigen huisstijl. De software detecteert het access point in uw netwerk.

bel nu 0627273365