• Slimme, draadloze veiligheid en beveiliging

  Speciaal voor consumenten en kleinere mkb.

  alarm

  Slimme, draadloze veiligheid en beveiliging van met het product van Honeywell. Deze beveiliging is net zo goed toepasbaar in een appartement als in een vrijstaand huis. Het biedt beveiliging en veiligheid wanneer u thuis bent en houdt een oogje (met camera) in het zeil wanneer u weg bent – met directe meldingen naar uw smartphone wanneer een alarm wordt getriggerd. Elke woning is anders. Met ons uitgebreide portfolio accessoires is het eenvoudig om zelf het perfecte alarmsysteem samen te stellen – of u nu in een appartement woont of in een vrijstaand huis. Met de mogelijkheid om tot 32 componenten uit te breiden, groeit het systeem moeiteloos mee bij veranderende gebruikerswensen. Van huisdierimmune bewegingsmelder of glasbreukdetector tot paniekknop voor een kwetsbaar familielid – u bepaalt zelf wat u wilt beveiligen.

  alarm_gsm_melding

  Alarmmelding pir camerabeelden via app bekijken.

   

  buitensirene

  Buitensirene

  Een uitstekend audio visueel alarm. De buitensirene combineert een luid alarmgeluid met een felle strook licht. Hoe lang de sirene afgaat, kan worden ingesteld.

  draadloze_binnensirene

  Draadloze binnensirene

   

  Een luid binnenalarm is een essentieel onderdeel van elk beveiligingsysteem. Stel eenvoudigweg het gewenste volume in wanneer u het systeem configuree

  draadloze_pir_met_camera

  Draadloze pir met camera

   

  Naast het signaleren van inbrekers zendt de huisdierimmune camera automatisch een snapshot naar de smartphone wanneer een alarm wordt geactiveerd. Zo’n visuele bevestiging helpt bij het minimaliseren van valse alarmen. Indien gewenst kan de gebruiker ook via de app handmatig op elk gewenst moment een snapshot opvragen.

  draadloze_taglezer

  Draadloze taglezer

   

  Uw klant raakt simpelweg het paneel aan met zijn of haar eigen tag om het systeem te activeren of te deactiveren.

  glasbreuksensor

  Glasbreuksensor

   

  Ontworpen om valse alarmen uit te filteren. Deze akoestische sensor is ideaal voor woningen met veel ramen. Het werkt met alle glastypes tot 14mm dik, inclusief veiligheidsglas, gecoat of gelamineerd glas

  koolmonoxide_melder

  Koolmonoxide melder

   

  Waarschuwt uw klant bij de aanwezigheid van een gevaarlijke concentratie koolmonoxide (CO). De ingebouwde 85dBA geluidsirene wordt ondersteund met een rood knipperend licht.

  paniekknop

  paniekknop

   

  Ideaal voor oudere of kwetsbare klanten die bij calamiteiten een melding naar een smartphone willen triggeren. De key fob kan worden bevestigd aan een sleutelkoord of riemclip – de fob kan ook worden gedragen als hanger of polsband.

  rookmelder

  Rookmelder

   

  Waarschuwt uw klant bij de aanwezigheid van rook. Met een ingebouwd alarmgeluid van 85 dBA. Detectiebereik tot 100m2, afhankelijk van de indeling van de ruimte.

  sensor

  Sensor

   

  Ontworpen om valse alarmmeldingen door de aanwezigheid van huisdieren drastisch te reduceren. De sensor heeft een hoogwaardige lens alswel warmtedetectie en passief infrarood. Het kan huisdieren tot 36 kilo identificeren (en negeren).

bel nu 0627273365