• Zakelijk wifi accespoint

  Wij zijn specialist in het aanleggen van datanetwerken en zakelijk wifi netwerken in Roermond Venlo Weert Sittard Maastricht en in de omgeving van Roermond Venlo Weert Sittard Maastricht.

  Uw professionele wifi installateur is Hendriks!

  Okeeee. Hier gaan we. Even wat technische feitjes. Op dit moment hebben we 33 klanten met duizenden gebruikers waarvoor we het internet regelen. Ons snelheidsrecord is een lokale speedtest van 1150mbit over 5ghz wifi ac. Onze apparatuur is high-end, je krijgt standaard onze wifi manager er bij geleverd. Voormeting? Natuurlijk. Internetlijnen? Regelen we. Firewall? Lusten we rauw. Switches? Vinden we heerlijk.

  Wifi

  We plaatsen wifi kastjes zo veel mogelijk uit het zicht en plaatsen deze op de perfecte plekken die onze berekeningen laten zien. Zo weten we dat je netwerk perfect in orde blijft voor de komende jaren. Kabels trekken we het liefst zelf en we werken ze extragratis mooi voor jullie weg. Je kunt een broodje eten vanaf onze patchpanels (niet dat we dat doen natuurlijk) en kabelmanagement is onze  hobby.  Nadat we alles hebben geïnstalleerd doen we een nameting om te checken of alles picobello in orde is.

  WiFi Service

  Vervolgens doen we ons huiswerk en leveren we een netwerkdocumentatie op die je bij een willekeurig ICT-bedrijf kunt inleveren als wij bedenken dat onze zangcarrière toch echt vleugels begint te krijgen. Niet dat we nooit terug willen komen hoor, maar dan heb je daar wel de vrijheid toe. Vervolgens stellen we voor dat we het onderhoud voor jullie doen, dat is wel zo handig. We houden jullie netwerk in de gaten op fouten en zorgen ervoor dat wij al op de hoogte zijn dat er een kabeltje stuk is voordat jullie het zelf door hebben. Sommigen noemen dat proactief, wij vinden dat normaal.

  Zo’n partij zijn wij. En deze hele lap tekst hoef je niet te lezen. Want de technische dingen doen wij nu voortaan voor je. <3

bel nu 0627273365