• Onderhoud Wifi-omgeving

    In een bedrijf met meer dan drie werknemers kan de Wifi-verbinding al snel instabiel worden. Dat kan meerder oorzaken hebben, zoals overbelasting, verkeerde instellingen of een vastgelopen computer. De Wifi Specialist kan dit soort problemen voorkomen door met een afgesproken regelmaat, tegen een afgesproken tarief uw Wifi-infrastructuur te komen controleren en optimaliseren.

    Verzorgen wij de wifi voor uw bedrijf of park:Dan bieden we mogelijkheden dat we zorgen dat uw Wifi online blijft door onze speciale service. (denk hierbij aan grotere wifi hotspots terrein wifi signaal of vakantiepark die in bepaalde periodes van het jaar maximaal gebruikt worden).

    Kent u ook de pijn van wifi?

    De ene keer werkt het wel, de andere keer niet. Dan is de snelheid goed, even later is het niet meer vooruit te branden. Wilt u afrekenen met deze problemen en wilt u ook beschikken over een veilig, goed en stabiel wifi netwerk, dan zijn wij uw partner. Als wifi specialist kunnen wij uw kantoor of bedrijfsterrein inmeten en u adviseren voor een goed werkende wifi oplossing. Onderhoud Wifi-omgeving is Hendriks! En met professionele oplossingen bieden we ongekende mogelijkheden voor een volledig beheerde wifi-omgeving: optimale werking in combinatie met grote veiligheid.

bel nu 0627273365